• Dimecres 20 de març de 2019

Notícies

Paraula Data
16 de febrer de 2018

NOTA DE CONDOL PER LA MORT DE JAUME BOTEY

Aquest dijous 15 de febrer ens ha deixat en Jaume Botey, un referent ineludible en el món de la solidaritat catalana i el compromís social des de múltiples espais i plataformes.

En Jaume va ser professor d’Història de la Cultura i dels Moviments Socials a la UAB, doctor en filosofia i teòleg, però sobretot ha estat un lluitador en moltes causes justes i un promotor incansable del diàleg, la pau i la interculturalitat.

Gran coneixedor de la realitat de molts països del Sud on va viatjar al llarg de la seva vida, va ser també president de la Casa de Nicaragua. A més, exercí com a regidor a l’ajuntament de l’Hospitalet després de les primeres eleccions democràtiques, ciutat amb la qual es va implicar profundament també com a ciutadà compromès.

Des del Fons Català hem pogut conèixer-lo i estimar-lo, i treballar-hi de manera estreta en diversos moments i llocs. Volem expressar el nostre condol a la seva família, amigues i amics, i a tota la gent que l’ha acompanyat estretament en el seu camí de lluita.

La seva bonhomia i el seu esperit incansable per aconseguir un món millor ens quedaran com el més preuat record, i un estímul per continuar treballant cada dia en la nostra tasca. Gràcies, Jaume!


Meritxell Budó
Presidenta del Fons Català
Alcaldessa de la Garriga

Banner publicació noticies al web
Banner REREFONS

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org