• Diumenge 21 de abril de 2019

Documents tècnics per als Socis del Fons

Documents específics per a les institucions sòcies del Fons: Com fer-se soci, Full de compromís, Cirteris per al càlcul del 0,7% municipal, etc.

Fitxa per a la notificació dels nous representants dels socis, després de les eleccions municipals de 2015

Com cada quatre anys, després de les eleccions municipals cal que les institucions sòcies del Fons Català (ajuntaments, consells comarcals, diputacions i mancomunitats) nomenin la persona que representarà la institució en els òrgans del Fons Català de Cooperació. Tal com estableixen els estatuts, aquesta persona haurà de ser el president o un membre de l’òrgan de govern de la institució.

En aquest sentit, us demanem que ompliu la fitxa (que podeu descarregar des de l'enllaç que hi ha al final d'aquesta pàgina) amb les dades que us sol·licitem per poder actualitzar la nostra base de dades i així facilitar la comunicació directa amb les persones responsables, tant polítiques com tècniques, de l’àmbit de cooperació al desenvolupament i solidaritat.

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org