• Dissabte 23 de febrer de 2019

Altres documents del Fons

Documents diversos relacionats amb les activitats del Fons Català de Cooperació

Vídeo #dónalama, Campanya de suport als refugiats

Vídeo #dónalama
Vídeo #dónalama
Es tracta d’un vídeo adreçat a la ciutadania en general perquè coneguin les diferents opcions que tenen per implicar-se davant la crisi de les persones refugiades, a més de donar-los alternatives a la recollida de roba.
 
L’objectiu pel Fons Català és oferir una eina fàcil, didàctica i visual als municipis perquè puguin distribuir-la a la ciutadania que no té coneixements de cooperació al desenvolupament.
 
Així, des del Fons es dóna resposta a la demanda que han fet els ajuntaments i altres ens locals, en el marc de les reunions de la Comissió de Pau i de la campanya de refugiats, per dotar els regidors d’arguments davant les crítiques de la ciutadania quan aconsellen i/o desaconsellen segons quines opcions d’implicació en la crisi dels refugiats.
 
El format i durada del vídeo està pensat perquè pugui ser distribuït per les xarxes socials (facebook, twitter, grups whats app etc).
 

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org