General 9 novembre 2023

El Fons Català celebra la primera Junta Executiva del nou mandat presidit per Jordi Cuadras

El 7 de novembre es va celebrar la primera Junta Executiva des de l’Assembla General del 23 d’octubre, on es va votar una nova composició de la Junta presidida per Jordi Cuadras, cap de l’oposició d’Igualada. 

La Junta Executiva, que s’ha reunit en format híbrid, ha renovat les comissions de treball del Fons Català i ha assignat un nou representant polític a cada una d’elles, que es reunirà periodicament amb els caps d’àrea que lideren cada comissió per tal d’acordar les línies de treball i donar resposta a les demandes dels ajuntaments que hi participen. 

A més, s’ha ratificat a David Minoves com a director, que continuarà 4 anys més al capdavant de l’equip tècnic, i s’ha fet un repàs de les activitats realitzades pel Fons Català des d’inicis d’any, posant especial èmfasi en la campanya d’emergència del Marroc i les futures possibles actuacions a Gaza, si les condicions humanitàries ho permeten. També s’ha informat del primer viatge institucional del president, Jordi Cuadras, el vicepresident, Isidre Pineda, i el director, David Minoves, a Amèrica Central.

El nou mandat del Fons Català comença amb força i amb moltes ganes de posar la cooperació municipalista al centre i d’estrènyer vincles amb administracions, entitats i societat civil a Catalunya.