Els representants de les ONG asseguts en cercle davant dels regidors, Jordi Quadras i David Minoves
Institucional 28 juny 2024

El Fons Català es reuneix amb més de 20 ONG i entitats de Lleida

La trobada ha permès conèixer la realitat de les entitats de les comarques de Lleida per millorar la col·laboració entre actors.

El dimecres 26 de juny, el president Jordi Cuadras i el director David Minoves del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament van assistir a una reunió amb més d’una vintena d’entitats i ONG que treballen en cooperació i educació per a la transformació social a la província de Lleida.

A la trobada, que va tenir lloc a la Sala Alfred Perenya de Lleida, també hi van participar el regidor d’Esports i Cooperació de l’Ajuntament de Lleida, Jackson Quiñónez, i el segon tinent d’alcalde, Carlos Enjuanes.

L’objectiu de la reunió va ser conèixer de primera mà les entitats de les comarques de Lleida per identificar eines de col·laboració entre els actors del territori i enfortir la cooperació municipalista. 

El Fons Català té una dotzena d’ens socis de la demarcació de Lleida, entre els quals hi ha la Diputació de Lleida, i l’Ajuntament de Lleida, que n’és membre fundacional.

Catalunya