General 14 gener 2022

La CCASPS donarà un impuls al 2022 posant èmfasi en la incidència política

El 13 de gener es va celebrar l’Assemblea General Ordinària telemàtica de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí, en la qual es va aprovar la gestió ordinària del 2021 i es va acordar executar el pla de treball 2022 posant èmfasi en la indiència política. A més, es va donar llum verda a la demanda del Fons Català de contractar una persona que doni suport en la coordinació de la CCASPS.

Altres acords destacats de la reunió van ser l’aprovació de l’increment de quotes en el període 2022-2024 i la participació en el seguiment de l’avaluació del projecte “Manteniment del laboratori i de la producció local de medicaments essencials als campaments a Tindouf” que durà a terme la Unitat d’Avaluació del Fons Català.

El Delegat del Frente Polisario a Catalunya, Abidin Bucharaya, va participar a l’assemblea i va transmetre la seva valoració positiva sobre l’actual context geopolític per la causa del Poble Sahrauí, malgrat l’afectació de la Covid-19 i el ocnlicte armat obert al Guerguerat.