General 26 maig 2020

La Junta Executiva del FCCD treballa el Pla Estratègic de l'entitat

La Junta executiva del FCCD es va reunir el passat dilluns, 25 de maig, de manera telemàtica donada la situació actual de confinament. Durant la reunió, a la qual van assistir 22 dels 27 membres totals, es va parlar sobre les noves línies estratègiques que han de guiar la feina del FCCD els pròxims tres anys. El document encara està rebent aportacions dels diferents membres i serà debatut a la propera Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el 15 de juny a partir de les 12h, també de manera telemàtica.

A la trobada, David Minoves, director del FCCD, va explicar quins canvis s’han produït els darrers mesos per adaptar-se a la nova situació de confinament i les accions planificades per donar resposta a la crisi sanitària, però també econòmica i social que deixarà la pandèmia, com per exemple la campanya “Món local Covid-19”. Núria Parlon, presidenta de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat (CONFOCOS) va explicar l’assemblea que va tenir lloc a Bilbao el passat mes de febrer i la feina que s’ha desenvolupat fins aleshores, com el manifest “Cooperació contra el coronavirus”, un posicionament polític unitari de tots els fons que formen la confederació.

Finalment, es van tractar altres temes més ordinaris, com la contractació de nou personal laboral, i es va fer un repàs de la gestió econòmica i l’alta de nous projectes. La trobada va acabar abordant la propera Assemblea General Ordinària on s’hauran de votar diferents documents executius, a banda del Pla Estratègic, com el pressupost econòmic, les línies de treball o la memòria d’activitats.