Lluïsa Moret i Jordi Cuadras, a la Diputació
Institucional 31 maig 2024

Reunió institucional del Fons Català amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret

Aquesta trobada culmina una roda de visites institucionals a les quatre diputacions de Catalunya.

El president del Fons Català, Jordi Cuadras, s’ha reunit avui amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, per a presentar el nou mandat de l’entitat i reforçar la col·laboració entre amdues parts. 

També hi han participat el director del Fons Català, David Minoves, i el cap de gabinet de la presidenta, Daniel Fernández. 

La reunió ha permès fer èmfasi en les accions previstes per aquest mandat, que serà el mandat del 40è aniversari del Fons Català. S’han presentat les línies que s’inclouran al nou Pla Estratègic que s’està treballant a l’entitat, i s’ha fet una actualització de l’estat de la Campanya d’Emergència al Marroc, en la qual la Diputació va fer una important aportació. 

.

Per altra banda, s’ha fet un retorn de l’estat de diferents projectes de cooperació estratègics i s’ha manifestat la voluntat de reforçar la col·laboració institucional per promoure el compromís del 0,7% als municipis, entre d’altres accions de sensibilització i incidència. 

Aquesta reunió culmina una roda de visites institucionals a les quatre diputacions de Catalunya. A Lleida, Tarragona i Girona s’ha parlat de la seva vinculació amb el Fons Català i de les necessitats i les actuacions necessàries a cada demarcació per estrènyer llaços i millorar la col·laboració. 

Catalunya