General 5 abril 2024

Reunió institucional del Fons Català amb l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni

Avui el president del Fons Català, Jordi Cuadras, s’ha reunit a amb l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. A la visita institucional, celebrada a l’Ajuntament de Barcelona, també hi han participat el director del Fons Català, David Minoves, la tinent d’alcalde, Maria Eugènia Gay, el comissionat de Promoció de la Ciutat, Pau Solanilla, i el director de Justícia Global i Cooperació Internacional, David Llistar.

Ha estat una trobada de presentació del nou mandat del Fons Català, un mandat en el qual se celebrarà el 40è aniversari de l’entitat. L’objectiu de la reunió ha estat enfortir la col·laboració institucional entre l’Ajuntament de Barcelona i el Fons Català, així com sumar esforços per augmentar l’impacte dels projectes de cooperació, tenint en compte el compromís històric del consistori amb la solidaritat internacional. 

El Fons Català vol actuar com a vincle entre el municipalisme solidari i l’Ajuntament de Barcelona, per tal de poder col·laborar en aquelles iniciatives del consistori que interpel·lin la feina, els interessos i les línies de treball dels municipis i el Fons Català.