2024
18
feb
Del 18 de gener al 18 de febrer de 2024

Exposició “LOVE IS IN THE AID” a Barcelona

Barcelona

Adreça: Seu de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Barcelona

Exposició fotogràfica que il·lustra, a través de 45 imatges de gran format, el treball d’Arquitectura Sin Fronteras – España (ASF-ES) a l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i Espanya -projectes internacionals, locals i d’educació pel desenvolupament- durant els 30 anys de recorregut de l’entitat.

Es tracta d’una mostra itinerant organitzada per ASF-ES i, en el cas de Barcelona, per ASF-Catalunya conjuntament amb el Centre Obert d’Arquitectura, centre promogut pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

ASF-ES és una organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) constituïda el 1992. Actua amb independència de criteris polítics, religiosos i econòmics i està integrada per persones que creuen en la defensa dels drets humans per aconseguir un món més just a través de la millora de l’habitabilitat i la defensa de l’hàbitat digne. 

L’exposició és oberta, gratuïta i accessible. Tindrà lloc a l’espai previ de la botiga del COAC (planta menys u) del 18 de gener al 18 de febrer de 2024. L’horari serà de dilluns a dissabte de 10 a 20 hores i diumenges de 10 a 15 hores.

Més informació (clica aquí)